Отговорността за сигурността в аквапарковете се оказа твръде размита. Това

...
Отговорността за сигурността в аквапарковете се оказа твръде размита. Това
Коментари Харесай

Кой носи отговорността за смъртта в Приморско? Безопасността в аквапарковете се оказа размита

Отговорността за сигурността в аквапарковете се оказа твръде размита. Това сподели в собствен репортаж Нова телевизия след съдбовния случай в Приморско, при който почина 18-годишен юноша от старозагорското село Кирилово. 

В директно включване от мястото на нещастието репоратер на Нова телевизия описа, че след вчерашния случай аквапаркът не е затворен, а траял да работи като лятно кино. Никой от управлението на аквапарка не е приказвал още с медиите. От Комисията за отбрана на потребителрите са обяснили, че дават отговор единствено за това дали на мястото има закачени табели, които авансово да осведомят клиентите. РДНСК пък за декларирали, че дават отговор единствено за построяването на аквапарковете, не и за употребата им. Така отговорността за сигурността се оказва размита. Днес евентуално на мястото на вчерашния случай ще има втори полицейски оглед. 



В изявление родителите на починалия 18-годишен юноша описаха, че в началото са им споделили, че синът им е паднал от два метра височина. Това обаче не се случило, той се е сбълскал със собствен другар. След това е изнесен от избавител, като майката на умрелия допусна, че може и той да го е увредил. Родителите в последна сметка обаче признаха, че не знаят какво тъкмо се е случило. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР