Отговорност за смъртта на Дария Дугина пое руска партизанска организация.

...
Отговорност за смъртта на Дария Дугина пое руска партизанска организация.
Коментари Харесай

Руска партизанска организация пое отговорност за смъртта на Дария Дугина

Отговорност за гибелта на Дария Дугина пое съветска партизанска организация. Бившият народен представител в съветската Дума Иля Пономарьов, който сега живее в Киев, в ефира на опозиционния канал " Утро февраля ", разгласи, че е бил акредитиран да прочете изказване на Националната републиканска войска, която се бори срещу властта на съветския президент Владимир Путин.

" Ние - съветски деятели, военни и политици, в този момент партизани и бойци от Националната Републиканска Армия, слагаме отвън закона войнолюбците, грабителите и потисниците на съветските нации. Обявяваме президента Путин за грабител на властта, военнопрестъпник, който промени Конституцията, стартира братоубийствена война сред славянски нации и изпраща съветските бойци на сигурна и безсмислена гибел ", гласи част от посланието на Организацията.

Според Пономарьов партизаните са подготвени да извършат и други офанзиви, сходни на случая, довел до гибелта на Дария Дугина, оповестява Българска национална телевизия.

Тя почина откакто колата, която шофираше, се взриви поради заложен в нея експлозив. Дария е щерка на Александър Дугин - академик и мъдрец, прочут с околните си връзки с Путин и като проектант на анексирането на Крим през 2014 година.

Междувременно проф. Валерий Тодоров разяснява в „ Тази заран “ по бТВ, че убийството на дъщерята на Александър Дугин e най-вероятно поръчка извън. 

„ Ако някой е желал да убие Дугин от вътрешната страна, от дълго време да го е сторил. Може да приемем, че това е атентат против бащата и е неточност, че е починала щерка му, а не самият той “, добави той.

„ Не бих споделил, че Александър Дугин е персоналният мъдрец на Путин. Не е толкоз непосредствен до него “, добави той. 

Дугин е идеологът на така наречен съветски свят и новата идеология намира доста добра почва и в съветския хайлайф, и ловко се употребява от съветския президент Владимир Путин, изясни Тодоров.

„ На фестивала, на който са били - Дугин е изнесъл лекция отново в този дух на идеологията си. Автомобилите са били паркирани свободно, тъй че напълно неусетно е могло да се инсталира бомба под колата. Не излиза наяве дали в автомобила на щерка му или неговия автомобил - това няма значение, защото те е трябвало да пътуват дружно. Той в последния миг се е отказал. Бомбата е сложена под седалката на лидера, т.е. Дугина не е имала на процедура никакъв късмет да оцелее “, сподели още професорът.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР