Отговарящият за спортно техническата част на Локомотив (Русе) Мартин Йорданов

...
Отговарящият за спортно техническата част на Локомотив (Русе) Мартин Йорданов
Коментари Харесай

Мартин Йорданов: Потресени сме от случилото се в Попово

Отговарящият за спортно техническата част на Локомотив (Русе) Мартин Йорданов изрази възмущението си от грубата игра на футболистите на Черноломец (Попово), която докара до доста тежката травма на състезателя на „ железничарите “ Мартин Иванов, който е с две счупвания на крайници. Йорданов разяснява в предаването на Sportal.bg - „ Часът на Трета лига “ головото равенството 4:4 от 10-ия кръг на Североизточната Трета лига, както и аргументите защи отборът към момента няма победа през този сезон след 9 изиграни мача.

„ Да в действителност, всеки като погледна резултата ще си каже, че се е получил един страховит мач, само че в противен случай, в 35-ата минута се случи едно доста жестоко влизане. При него се счупи крайници на нашия играч. Една безусловно несъответстваща обстановка. Прегледана след това от доктори, делегати, съдии и така нататък Нямаше никаква първа помощ действително оказана на нашия играч, Превозното средство, което беше обезпечено не отговаряше на условията, най-малко съгласно мен е по този начин или най-малко там не можеше да бъде вкаран нашият играч, тъй като не беше тъкмо кола за спешна помощ, както ще се види и на записа. Ние почакахме много време, може би към двайсетина минута, да не кажа и повече, не мога да кажа с акуратност, тъй като в такава обстановка на човек му се коства като цяла безкрайност. Имаше и доста вълнения в резултат на счупването. Навлязоха хора на терена, стана побой, наш играч беше ритан брутално “, описа Йорданов, който по-късно продължи:
 Ужасяваща травма помрачи голеада в Попово Ужасяваща травма помрачи голеада в Попово
“Момчето първо беше откарано в Търговище, защото в Попово няма кой да го огледа. Така или другояче оттова звъняха на персоналните лекари. Оттам нататък е изпратен в Търговище, защото колата за спешна помощ беше от там. Там към този момент на място са се съветвали с нашия президент и тук (в Русе) е квалифициран незабавно екип, който да може да го огледа. И към този момент колкото докторите са си говорили между тях, доколкото разбрах му е сложена някаква анестезия, защото до този миг той не е бил получил никаква помощ. Все отново пожелам на Марто бързо излекуване, той знае че всички в клуба сме компактно зад него и го поддържаме “, приключи Мартин Йорданов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР