Отец Васил от Шумен отправи важно послание навръх Рождество Христово.

...
Отец Васил от Шумен отправи важно послание навръх Рождество Христово.
Коментари Харесай

На Рождество Христово: Отец Васил с молитва към Господа да опази децата ни от наркотиците и алкохола

Отец Васил от Шумен насочи значимо обръщение точно на Рождество Христово. Той поздрави миряните за празника и сложи акцент върху изкушенията, които дебнат българските деца и това, че всеки ден се моли за тях.

" Поздравявам с Рождество Христово нашите деца и младежта. Непрестанно насочвам молебствия към Господа, скъпи деца и младежи, да ви резервира Той от заразителните изкушения на нашето време: опиатите, алкохолизма и другите пороци.

Като знам, че този свят остава на младите, ви поисквам, трансформирайки се във възрастни и наши наследници, да се въоръжите с християнски добродетели и любов към Родината, с цел да се защитавате от всевъзможни изкушения, които светът ви предлага и постанова.

В най-тежките мигове на живота си сещайте се за изкушенията, които самичък Господ Иисус Христос претърпя. Призовете Го на помощ и Той сигурно ще ви помогне. Житейските пътища имат свои кръстопътища. Ваша е отговорността и правото да изберете посоката, водеща към живот безконечен, на края на която няма да се разкайвате, а ще се радвате с всички наши свети предшественици - българи! ", написа отец Васил Василев в страницата си във " Facebook ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР