Отделно от това има още 13 преписки, като 8 са

...
Отделно от това има още 13 преписки, като 8 са
Коментари Харесай

Шефът на СДВР: Пепи Еврото се намира в близка до България държава

Отделно от това има още 13 преписки, като 8 са против него, а 5 от самия Нотариус. Нотариуса в никакъв случай не е имал документ за идентичност с променено ЕГН и изменена фамилия, по думите на Николов.

 

Извършена е инспекция и на полицейските коли, които са били към клуба SS са били благосъстоятелност на компания на Нотариуса. „ Към сегашния миг нямаме данни Нотариуса е да е бил защитаван от полицията “, посочи Николов.

 

Той изясни, че по оперативно-следствените дейности на Столична дирекция на вътрешните работи и Министерство на вътрешните работи не може да се влиза в конкретика. Николов обаче има вътрешното чувство, че неуморният труд на бранш „ Убийства “ ще се възнагради с триумф. Той отхвърли да навлиза в конкретика за убийството на Мартин Божанов, като единствено посочи, че възпроизведените изстрели са били три и от един човек. Изстрелите за отправени в разстояние от 10-12 метра и убийството е станало незабавно след паркирането на автомобила си и незабавно след слизането от автомобила си е получил изстрели в задната част на тила.

Имало е много лица наоколо до убийството на Нотариуса. Телефоните на Мартин Божанов са назначени за експертиза, като в скоро време се чака резултат от експертизата. Общо два телефона са дадени за проучване. В хода на претърсването на жилището му са открити два телефона, които са били употребявани в последните 6 месеца.

По никакъв метод Нотариуса не е алармирал за терзания по отношение на здравето и живота му.

 

Любомир Николов няма данни Петър Петров-Еврото да е умрял, като по негови данни не се намира в България. Според него Пепи Еврото се намира в близка до България страна, само че отхвърли да даде повече детайлности за коя става въпрос.

 

За убийството на Алексей Петров, Любомир Николов изясни, че не престават да се разпитват хора и да се назначават експертизи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР