Отделни законопроекти за оръжия, приети от Камарата на представителите на

...
Отделни законопроекти за оръжия, приети от Камарата на представителите на
Коментари Харесай

Къщата на Джорджия предоставя данъчен кредит за обучение по безопасност на оръжие, забрана за код на категория търговец в магазин за оръжие

Отделни законопроекти за оръжия, признати от Камарата на представителите на Джорджия във вторник, ще обезпечат данъчен заем за заплащане на образование по сигурност на оръжие и сейфове за оръжие, до момента в който различен би забранил на финансовите институции да употребяват код за разграничение на търговците на огнестрелни оръжия.

Законопроектът за данъчен заем получи двупартийна поддръжка, като мина камарата със 162-3 гласа. Той дава щатски заем за налог върху приходите до $300, който може да се употребява за заплащане на образование и устройства за предпазване на оръжия.

Но демократите осъдиха втория законопроект, забраняващ кода на търговеца, като подарък за оръжейното лоби, което би вършат щата по-малко безвреден.

И двата законопроекта в този момент отиват за разглеждане в Сената на щата.

Кодовете за категории търговци съществуват за съвсем всеки тип покупка, в това число тези, направени в супермаркети, магазини за облекла, кафенета и доста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР