Отделете само пет минути в интернет и потърсете статии за

...
Отделете само пет минути в интернет и потърсете статии за
Коментари Харесай

Храни, които имат неподозирано много захар

Отделете единствено пет минути в интернет и потърсете публикации за здравето. Ще се убедите, че зложелател номер 1 на всяка диета е захарта. Ето за какво доста хора се пробват да я избегнат непременно.

Колко пъти не сте яли десерт, макар че желаете, тъй като просто си представяте по какъв начин сладките неща се трансформират в мазнини, единствено с цел да се залепят на корема ви?

Някои храни явно са заредени със захар. Като плодовите сокове, където една чаша (220 мл) съдържа 23 грама захар. Ако желаете да пиете сок, се придържайте към тези без добавена захар или хапнете плод.

Така е и със зърнените миксове (гранола), с плодовите млека и даже с някои от здравословните барчета. И защото от време на време етикетите могат да бъдат лъжливи, вижте кои са храните, които скрито ви доставят със захар, и помислете по какъв начин да ги избегнете.

Корнфлейкс

Това не е най-хубавата алтернатива за закуска. Зърнените храни явно са с високо наличие на захар, само че какъв брой смятате, че може да е? Оказва се, че тя е сред 24 до 26% от 100 грама, а в някои марки доближава до над 55%.

Хляб

Само едно парче бял самун има към 2 грама захар. Някои захари се образуват естествено в процеса на печене, само че някои постоянно се прибавят. Повечето типове самун съдържат захар или сироп от царевица с високо наличие на фруктоза, както е и в други модифицирани храни.

Повече четете ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР