„Отдавна сме готови с „Визия за България” и с „Визия

...
„Отдавна сме готови с „Визия за България” и с „Визия
Коментари Харесай

Момчил Неков: БСП е най-демократичната партия

„ Отдавна сме подготвени с „ Визия за България” и с „ Визия за Европа”. В Българска социалистическа партия първо бяха стратегиите, след това беше изборът на хората. При ГЕРБ е обратното”.

Това съобщи евродепутатът от Българска социалистическа партия Момчил Неков по “България Он Ер”. Неков обърна внимание на разпоредбите в Българска социалистическа партия, а точно, че Изпълнителното бюро може да предложи листа, която Националният съвет да размести. „ Българска социалистическа партия е най-демократичната партия. Вижате, че имате достъп до съвещанията на Националния съвет. Целта е хората да видят, че имаме вътрешнопартийна демокрация”, разяснява евродепутатът. По думите му един от младежите в листата, Цветелина Пенкова, учи и работи в Лондон. Той счита, че Пенкова ще се впише идеално в тематиката за Европейския съюз и в частност за Брекзит.

По мотив наличието на Иво Христов в листата на Българска социалистическа партия за евроизборите, Неков разяснява: „ Той е страховит човек, доста квалифициран. Иво Христов е човек със лично мнение и позиция, той е срещу ръководещите и актуалното статукво. Като част от кабинета на президента, Христов пази национални ползи, в случай че бъде определен за евродепутат – ще продължи да ги защитава”.

„ Ще вземем 7 места, с едно повече от ГЕРБ. Хората желаят смяна – освен кавги, а политики, които да се случват в кратковременен и дълготраен план”, безапелационен бе Момчил Неков. По думите му такава е била работата на представителите от Българска социалистическа партия в Европейския парламент досега. „ В центъра на всички политики би трябвало да бъде индивидът с неговите потребности”, заключи евродепутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР