Отдавна предупреждавахме, че промените в Конституцията ще ни изправят пред

...
Отдавна предупреждавахме, че промените в Конституцията ще ни изправят пред
Коментари Харесай

Цончо Ганев: От Възраждане нямаме доверие в това какво предстои да свърши служебното правителство

Отдавна предупреждавахме, че измененията в Конституцията ще ни изправят пред конституционна рецесия и в случай че бъде избегната към днешна дата, това ще е с цената, че служебното държавно управление ще бъде блестящо овладяно от сегашните ръководещи. Това сподели депутатът от " " Цончо Ганев пред публицисти в Народното събрание, откакто служебното държавно управление с министър председател Димитър Главчев  Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в постави клетва, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Към момента имаме извънредно уравновесено държавно управление и то е уравновесено сред, и " – ", тъй като от предходното държавно управление освен, че имаме четири ярки лица, а и министърът на превоза е член на " – ". Оттам нататък е ясно, че това държавно управление извършва това, което изпълняваше постоянното държавно управление, съобщи Ганчев.

Ние като политическа мощ нямаме доверие в това какво следва да свърши това държавно управление, нямаме доверие и на вътрешния министър, само че на първо място сме ориентирани да подтикваме хората, които не гласоподават, не имат вяра и мислят, че купеният и корпоративен избор вземат решение всичко. Тези 60% негласуващи би трябвало да знаят, че опция постоянно има и би трябвало да повярват в себе си си. Има опция, би трябвало да отидем на избори, с цел да преборим купения и корпоративен избор. Това ни чака. Всеки един би трябвало да знае, че негласувайки, оставя това, което следва пред нас като страна, на раменете на купения и корпоративния избор, акцентира депутатът от " ".

Очаквайте детайлности!


 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР