Отдавна остана в миналото времето, в което големите сензации от

...
Отдавна остана в миналото времето, в което големите сензации от
Коментари Харесай

Николета сподели голямата си мечта! Плеймейтката трогна с думи за Ники Михайлов

Отдавна остана в предишното времето, в което огромните сензации от звездите се раждаха в ефир или по страниците на някое издание. Вече почитателите са публицистите, а медиите са персоналните профили на въпросните звезди.

Конкретният мотив да си дадем сметка за това са поредност от въпроси до Николета Лозанова и отговори от нея в персоналния ѝ Instagram профил. 

Зададоха ѝ любопитни въпроси, на които тя отговори по любопитен метод. 

Така да вземем за пример стана ясно, че Николета сега не е бременна, само че би желала да роди още едно дете. Мечтае си за наследник, който да кръсти Ники.

Бившата плеймейтка призна също, че са ѝ изневерявали. Николета не прецизира кой от сътрудниците ѝ е бил. За Ники Михайлов обаче е безапелационна:

" Не си представям да съм с различен мъж с изключение на него ", споделя тя.

Сред останалите самопризнания, които направи, беше, че има по 375 кубика силикон във всяка гърда. Имала усъвършенствания и по устните, само че не и в носа.

Към момента Николета тежи 53 кг., само че е безапелационна, че не е задоволително да инвестираш единствено във външния си тип. 

" Съветвам девойките да нямат маниакален блян към това да бъдат Николета Лозанова. Моята орис не е тяхната карма ", разяснява тя. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР