Отдавна не бяхме чували за нея, може би, защото и

...
Отдавна не бяхме чували за нея, може би, защото и
Коментари Харесай

Жени Калканджиева изригна публично: Не мога да го гледам, не го понасям!

Отдавна не бяхме чували за нея, може би, тъй като и свадите с комшиите позатихнаха. Да, приказваме за шестата по красота в международен мащаб - Жени Калканджиева, която най-накрая май се кротна и заживя естествен живот.

Докато през днешния ден някогашната Мис България още веднъж не сподели характера си и изригна обществено. Тя съобщи непосредствено мнението си за един мъж, само че за наслада на едни и отчаяние на други, този мъж не е нейният - Тачо.

Със Стефан Манов - Тачо не е ясно каква е обстановката все още, само че изрично двойката не е разграничена. Явно Жени и Тачо са свързани кармично, или, както желаете го наречете, само че след всички разпри и дивотии, още веднъж се търсят и намират един различен.

Неприязънта на Калканджиева е ориентирана към мъж, който евентуално в никакъв случай няма да узнае това, а и едва ли му дреме - Илън Мъск. Жени разяснява тематиката за чипирането на мозъци на заболели хора, с която Мъск взриви света неотдавна. Тя изясни, че поддържа тази концепция, когато и в случай че е ориентирана с действителна цел възстановяване и избавление на здравето.

" Но другояче, в персонален проект, не мога да го претърпявам този мъж, не мога да го виждам. Писнало ми е от неговите мании за космоса, все едно тук, на Земята, всичко ни е ток и жица. Изпращал колите си в космоса, а хората в Африка нямат един залък да сложат в устата си. Това ме отвращава у богати хора като него ", споделя Жени.

Тагове: Тачо Жени Калканджиева Жени и Тачо Илън Мъск Космоса Мис България Стефан Манов Тачо
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР