Отдавна коментираме до каква степен зеленият сертификат е форма на

...
Отдавна коментираме до каква степен зеленият сертификат е форма на
Коментари Харесай

Чорбанов: Факт е, че носителите на зелен сертификат могат да разпространяват вируса

Отдавна разясняваме доколко зеленият документ е форма на защита измежду популацията. Нашата теза е, че зеленият документ не протектира популацията, документът допуска, че един човек не би трябвало да популяризира вирусът по никакъв метод, а е реалност, че носителите на зелен документ могат да популяризират вируса. Това разяснява имунологът и народен представител от " ИТН " Андрей Чорбанов в ефира на Българска национална телевизия.

" Шест страни към този момент го анулираха, 20-тина са подготвени да го махнат, доводът в нито една от тях не е, че има свръхваксинация. Новият вид на вируса не може да бъде спрян по този метод и се набира обществена тежест от тази мярка. Практиката демонстрира, че в случай че едно население, което е сертифицирано на 80%, не може да бъде спряно и удря всички върхове по разпространяване, в това число Холандия, то се схваща, че това няма да бъде променено и за нас. Този вид на вируса се диспергира хоризонтално от човек на човек ", разяснява още той.

" Нашите здравни управляващи би трябвало да следят решенията на държавните управления точно поради тези неща. В предишното копирахме безумни неща, копирахме западните държавни управления. Хубаво е и в този момент да ги копираме. Ако създадем една груба сметка, тези 20-30% неимунизирани, биха могли да излъчат колосални случаи заболели. И имунизираните, и неимунизираните карат разновидността " Омикрон " леко. Колективният имунитет е приет от доста държавните управления, учените от дълго време приказват за това ", сподели още Чорбанов.

Той изрече учудването си по какъв начин представителите на Министерски съвет отхвърлиха дебата в здравната група за зелените документи да бъде обществен. " Ние сме обществени персони, би било редно обществото да слуша дебатите за тематика, от която се вълнуват всички ", сподели още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР