Отдавна има слухове за напрежение между двете снахи в кралската

...
Отдавна има слухове за напрежение между двете снахи в кралската
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл не си говорят

Отдавна има клюки за напрежение сред двете снахи в кралската фамилия – Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. Изглежда обаче, нещата са се усложнили.

Двете дами може и да поддържат съвършени връзки под светлината на прожекторите, само че в действителност истината е напълно друга. Отношенията сред двете са извънредно обтегнати и повода е… Кралицата.

На 14 юни Меган придружи кралица Елизабет на публично събитие и двете изглеждаха повече от близки. Впечатление направи, че двете се забавляват откровено. Това очевидно е подразнило Кейт, която се тормозила, че ще бъде изместена от Маркъл.

“Кейт се усеща изоставена. Тя прекара години, работейки над имиджа си на “перфектната кралска особа”, а в този момент Меган наваксва бързо и краде от славата ѝ. Те съвсем не си приказват. Съревнованието за известност основава доста напрежение в двореца”, разяснява източник пред сп. In Touch.

Британските медии означават, че Кейт се чувствала предадена от Меган, тъй като точно тя е била главната фигура, която ѝ е помогнала да се интегрира и приспособи към кралското семейство.

“Меган научи всичко от Кейт, само че след сватбата брачната половинка на принц Уилям усеща, че новата ѝ родственица не ѝ обръща внимание, а поставя повече старания да впечатли кралицата”, декларира вътрешен човек от двореца.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР