Отдаването в една връзка е може би най-важното за нейния

...
Отдаването в една връзка е може би най-важното за нейния
Коментари Харесай

Най-добрият начин да разберете дали той е отдаден на вас

Отдаването в една връзка е може би най-важното за нейния триумф. Всеки би желал да има сътрудник до себе си, който освен го обича, само че и му е предан прочувствено. Това е едно от най-големите доказателства за любовта. Липсата на отдаденост крие доста опасности и ни кара да се съмняваме в изневери, машинация, неистини, мистериозност, неустановеност по кое време сътрудникът ни просто ще си тръгне от нас.

Кои са методите, по които се опитваме да разберем дали някой ни е в действителност предан?

Следим по кое време ще ни се обади. Броим минутите и часовете до идващото известие, което ще ни изпрати. Внимаваме дали ще каже „ обичам те “ и по кое време тъкмо ще го каже, по какъв начин ще го каже. Всички тези фактори са значими, само че въобще не са най-важните и показателните за това дали един мъж ни обича същински и е предан единствено и само на нас.

Как тогава да разберем?

Единственият стабилен отговор, който науката дава, е саможертвата. Компромисите, които половинката ви е склонна да направи поради вас, засвидетелстват същинската любов и отдаденост.

Учени от Нидерландия провели изследване, което потвърждава значимостта на саможертвата като индикатор за отдаденост във връзката. Според тях, най-важното държание на колегата в една връзка е степента му на подготвеност да се откаже от неща, които обича в името на това да е до половинката си.

Можете да разберете дали сътрудникът ви е предан и угрижен за вас и дали ви обича по това дали е подготвен да се лиши от вървене на мач, тъй като сте болна да вземем за пример. Или дали ще отсрочи срещата си на по бира с другари, тъй като е не запомнил, че сте на вечеря у родителите ви. Дали ще се съгласи да ви придружи на кино, макар че филмът не е по усета му.

Всички тези дребни сигнали, които подсказват, че половинката ви е подготвен да пренебрегне себе си поради вас, приказват извънредно доста за неговата отдаденост. Те са доста по-показателни, в сравнение с едно вербално „ обичам те “. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР