Отчитането на изборните резултати в страната приключи, информира Нова тв. ВарнаОт

...
Отчитането на изборните резултати в страната приключи, информира Нова тв. ВарнаОт
Коментари Харесай

Как премина обработката на изборната документация в страната


Отчитането на изборните резултати в страната завърши, осведоми Нова тв. 
Варна
От РИК в морската ни столица обявиха, че към 2 часа през нощта обработката на протоколите е била приключена. Председателят на комисията Ивелин Жеков заяви, че изборната интензивност за Варна и региона е към 40 %.
Бургас
В града е бил подложен самобитен връх по най-бързо приемане и култивиране на данните от вота. Важно е да се означи, че РИК в региона е най-голямата в страната със 742 секции. 
" Последният член на СИК си отпътува в 1:20 часа от залата, в която приемахме документите. Протоколите бяха на 100 % обработени в 2:30 часа ", съобщи ръководителят на РИК Михаил Хаджиянев. 
Плевен
При обработени близо 100 % от протоколите изборната интензивност в региона е към 33 на 100. 
Кърджали 
В Кърджали предаването на протоколите е завършило към 4 часа сутринта. Обстановката е била спокойна през миналата нощ. 
" В изборния ден всичко протече обикновено. В две общини - Кърджали и Ардино, имаше авариране на електрозахранването. Аварията обаче беше отстранена навреме ", заяви председателят на РИК Павел Гатев.
Пловдив
С напрежение и блъсканици стартира предаването на изборните бумаги в града под тепетата. В 16 РИК в панаирната палата, където се предаваха документите, се стигна до скубане и закани. 
" Стигна се до леко скупчване на хора на входа на палатата. Вероятно това се дължи на едновременното идване на няколко СИК ", съобщи ръководителят на РИК в града Калоян Сохорухов. 
Членове на комисии са се оплаквали от това, че палата е прекомерно тясна за толкоз огромно количество хора. Имало е и колабирала жена, което е наложило намесата на медицински екип. 
Стара Загора
Обработването на протоколите в Старозагорско мина извънредно умерено. " Избирателната интензивност е 38.10 %.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР