Отчайващата ситуация за украинските въоръжени сили на фронтовата линия е

...
Отчайващата ситуация за украинските въоръжени сили на фронтовата линия е
Коментари Харесай

Financial Times: Отчайващата ситуация за ВСУна фронта е много по-лоша, отколкото те признават

Отчайващата обстановка за украинските въоръжени сили на фронтовата линия е доста по-лоша, в сравнение с те признават, и без западна помощ на украинската войска ще бъде мъчно да поддържа даже сегашните си позиции, оповестява, цитирайки дипломати от НАТО и европейски страни.

 „ За украинците обстановката на фронтовата линия е отчайваща, доста по-лоша, в сравнение с те си показват “, цитира вестникът посланик от НАТО.

Американски и европейски чиновници предизвестяват за сериозен дефицит на артилерийски муниции измежду украинските въоръжени сили на фона на неналичието на обещаната западна помощ.

Така почитан американски боен сподели, че забавянето на помощта за въоръжените сили на Украйна от Конгреса може да сътвори „ въздушен балон “ или „ спукане в маркуча “ на доставките за Киев.

Друг почитан европейски посланик назова риска от сериозен дефицит на военна помощ за Украйна „ главната грижа “ за първата половина на 2024 година Според него на украинските въоръжени сили ще бъде мъчно даже да запазят сегашната си позиция.

Друг европейски посланик съобщи, че украинските командири осъзнават, че ще им бъде доста мъчно да съумеят в спора.

По-рано английският специалист Александър Меркурис сподели, че ситуацията на украинските въоръжени сили става все по-отчайващо, а известията от Украйна демонстрират злополука за армията на страната.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР