Отчаяна съпруга бяга с двете си деца от мъжа си,

...
Отчаяна съпруга бяга с двете си деца от мъжа си,
Коментари Харесай

Брутално домашно насилие в Тракия: Как животът на двама в...

Отчаяна брачна половинка бяга с двете си деца от мъжа си, който редовно я пребива и по-късно й се извинява и разкайва



Млада дама от Пловдив среща любовта на живота си. Първоначално живее в същински парадайс, до момента в който внезапно брачният партньор й внезапно трансформира държанието си. Започна непрекъснат тормоз, принуждение и закани. Дори се стига до удари пред очите на двете им деца. Прощавала и преглъщала експанзията години наред, най-после изтормозената майка търси помощ от полицията.

Двойката почнала своята история през 2009 година. Тогава се срещнали в Пловдив, след което последователно почнали да се срещат и се харесали. След три години пълноценна връзка те решили да преминат на идващ стадий в връзките си, събрали се и заживели на брачен начала. Първоначално били сами в апартамент в града под тепетата. Впоследствие, за три години, от 2013 до 2016 година, заживели в дома на родителите на дамата, а пък идващите три - в жилището на родителите на брачна половинка. Родили им се две деца. За малко, при започване на взаимното им общуване, двамата се разбирали добре, само че напълно скоро сред тях почнали проблеми и връзката им се трансформирала в същински филм на ужасите за пловдивчанката.

Съпругът показал същинския си манталитет и почнал редовно да упражнява физическо и психическо принуждение над жена си. Това постоянно се случвало, когато двамата били сами. Често единствено й посягал и я обиждал даже и при незначителни мотиви, само че на няколко пъти й нанесъл и побой. Заплашвал я, че ще заколи нея и децата им, в случай че се оплаче на някого от дейностите му. Тя от своя страна търпяла държанието му и се надявала, че това повече няма да се повтори. С течение на времето обаче нападателният брачен партньор станал по-безцеремонен, необуздан и непроницателен. Започнал да реализира физическо принуждение и пред други хора. Първите такива грозни подиуми се разиграли през лятото на 2014-а. Тогава двойката била в жилището на родителите на брачната половинка. По това време там била майка й, която полагала грижи за първородното им момче.

Докато обезверената брачна половинка миела чинии на мивката в кухнята, зародила словесна свада сред нея и мъжа й, при която той се доближил към нея и хванал безименния пръст на лявата й ръка, след което внезапно го извил на една страна. Жената изпитала мощна болежка и извикала. Свидетел станала бабата на пеленачето, която през това време го държала на ръце. Независимо от това се намесила и пробвала да отблъсне брачна половинка. Намесата й обаче не го спряла, а в противен случай - той блъснал жена си няколко пъти с пестник през лицето и в региона на главата, след което я оставил на мира. На идващия ден й се извинил и разкаял за стореното. Макар че това му държание било всекидневно след всеки сходен скандал, брачната половинка не подала сигнал до Министерство на вътрешните работи и не потърсила здравна помощ с вярата, че мъжът й ще се поправи.

В средата на 2016-а младото семейство се преместило да живее в дома на родителите на мъжа, където имали независима стая. Месец след преместването нападателният брачен партньор почнал още веднъж да упражнява физическо и психическо принуждение. Обиждал жена си, удрял и по някой различен пестник и я заплашвал. Дори почнал да демонстрира експанзия по отношение на детето им, което при типа на ядосания си татко се криело под масата и не смеело да излезе.

В новогодишната нощ на 2016-а двойката излязла на ресторант с другари, с цел да отпразнуват идването на 2017-а. Всички се забавлявали и вечерта минала умерено. След това двойката си хванала такси и потеглили към жилището си. По време на пътуването брачният партньор почнал да подпитва жена си какво щели вършат, когато се приберат у тях. Тя дала отговор, че щели да спят. Отговорът го ядосал, тъй като той имал напълно други планове за края на вечерта.

След като влезнали в жилището, двамата отишли в спалнята им. Възрастните родители на мъжа спели в другата стая. Почерпеният брачен партньор задърпал жена си към леглото, но тя изрично отказвала. Това й държание разгневило още повече мъжа и той почнал да я наскърбява. Хванал я за врата и почнал мощно да я стиска, след което я блъснал няколко пъти с пестник в региона на главата. Тя му обяснявала, че желае да си легне и да спи, и че няма предпочитание да бъде интимна с него. Тогава мъжът освирепял и я блъснал с пестник в главата, като тя паднала в дрешника. Виждайки, че е буен, унизената брачна половинка сложил ръцете си пред лицето и главата, с цел да се защищити. Викала за помощ, само че никой не я чувал. При един от ударите, юмрукът му срещнал кутрето на лявата й ръка. Изпищяла от болежка, а пръстът й мощно подпухнал.

Малко по-късно след побоя жена се обадила на татко си и го помолила да пристигна и да ги води с двете деца. Тъй като той също бил пиян, пристигнал чак на сутринта. На 1 януари посетила доктор, който шинирал пръста. Още в жилището им, директно преди да заминат, брачният партньор я дръпнал настрани и й обяснил, че няма смисъл да подава каквито и да било сигнали до Министерство на вътрешните работи, защото дядо му бил служител на реда и затова нямало да има никакъв резултат. Дори я заплашил, че ще отнеме децата им от нея. Това й повлияло и по време на прегледа тя излъгала, че е затиснала ръката си на вратата на таксито.

След прегледа се срещнала с братовчедка си, която забелязала синините и пострадванията й. Попитала какво й се е случило, само че тя не споделила и се прибрала у дома. Там се огледала и забелязала, че фактически имала голям брой синини по тялото. Решила, че това е краят на връзките й със брачна половинка й, тя си събрала багажа. Последвали извинения и убеждения от негова страна, че тормозът ще спре и че няма да се повтори. Успял да я разубеди, а тя не съобщила и този път на полицията за побоя.

Няколко месеца по-късно връзките им били естествени, само че кошмарът още веднъж почнал. През юли 2019-а нападателният брачен партньор предложил да отидат на рибен ресторант дружно с родителите му, само че тя отказала. Ядосан, той я хванал и я захвърлил на фотьойла, след което я блъснал по главата. Очевидец станала дребната им щерка, която се разкрещяла от боязън. За да му угоди и да не стресира в допълнение душeвността на децата си, тя отишла с тях на ресторант. След този случай тя взела за себе си изрично решение, че ще се раздели със брачна половинка си.

На идващия ден му позвънила по телефона и му декларирала, че повече не желае да бъде с него. Той на няколко пъти я помолил да обмисли решението си, но тя била безапелационна. Съпругът умолявал най-малко да наеме квартира в града, с цел да вижда децата си. Жената се съгласила. Две седмици по-късно намерила и наела квартира.

След раздялата дамата траяла живота си и се влюбила в различен мъж. Заживели на фамилни начала, а през октомври 2019-а сключили цивилен брак. Нейното благополучие обаче подразнило някогашния.

Така веднъж той поискал среща с децата, с цел да даде мобилен телефон и да ги види. Поискал да ги вземе при него, само че тя отказала. Отново почнал изострен спор. Тя тръгнала да се прибира, като се качила в асансьора с хлапетата. Бившият хванал вратата и не разрешил да се затвори. Тогава майката и децата тръгнали по стълбите. Той не им давал да минат и поради това дамата му забила пестник. Децата съумели да се проврат под ръката му, а тя тръгнала с тях.

Малко преди да стигне до третия етаж, насилникът я настигал, сграбчил я за тениската и внезапно, със мощ я издърпал обратно. Тя паднала на междублоковата площадка. Той не спрял дотук. Започнал да я рита с крайник по главата и тялото. Децата станали очевидци на ужаса. Тя им споделила да извикат новия й мъж, след което изгубила схващане. Децата се качили и се развикали: „ Слез бързо! Тате преби мама! “.

Новият брачен партньор слязъл с брат си, а някогашният почнал да ги наскърбява и да им се заканва, казвайки им: „ Ще ви убия, ще се кача горе и ще ви избия всичките! “. Започнали да се бият. След малко пристигнали чиновници на Пето районно и коли за спешна помощ. Още на идващия ден дамата поискала отбрана от домашно принуждение. Съдът му забранил да ги приближава за година и половина.

За сходно закононарушение законът планува до 3 години затвор. Чистото му правосъдно минало, признанията за осъщественото и разкаянието обаче дало мотив на магистратите да му наложат санкция в размер на 1000 лева преди няколко дни и да го освободят от наказателна отговорност.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР