Отборите на Верона и Монца завършиха наравно 1:1 на “Маркантонио

...
Отборите на Верона и Монца завършиха наравно 1:1 на “Маркантонио
Коментари Харесай

ВАР попречи на Монца да обърне Верона

Отборите на Верона и Монца приключиха наедно 1:1 на “Маркантонио Бентегоди ” в дуел от 27-ия кръг на Серия " А ". Така “джалоблу ” останаха без победа в последните си четири мача, само че също по този начин имат единствено една загуба като хазаин след подновяването на сезона. Българският национал Валентин Антов в осми следващ мач остана на пейката на гостите.

През първата част не се случи нищо забавно, като второто полувреме несъмнено беше по-вълнуващото. В 51-вата минута Лука Калдирола блокира отдалечен шут на Ондрей Дуда, само че топката отиде при Симоне Верди, който я прати в противниковата мрежа. Преднината на домакините обаче не се задържа дълго, защото единствено четири минути по-късно Стефано Сенси възвърне равенството, възползвайки се от асистенция на Карлос Аугусто. “Бианкоросите ” даже можеха да осъществят цялостен поврат още в 60-ата минута, когато Джанлука Капрари се разписа, само че ВАР анулира попадението му заради засада на петата му.

Монца е на 12-ата позиция в класирането с актив от 33 точки, а Верона се намира в зоната на изпадащите и по-точно на 18-ото място с 19 извоювани пункта или на пет от избавителната 17-а позиция, заета от Специя.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР