Отборите на ЦСКА-София и Левски направиха равенство 2:2 в изключително

...
Отборите на ЦСКА-София и Левски направиха равенство 2:2 в изключително
Коментари Харесай

ЦСКА-София и Левски поделиха точките в здрава и зрелищна битка


Отборите на ЦСКА-София и Левски направиха тъждество 2:2 в извънредно забавно дерби от 30-ия кръг на Първа лига, играно на Националния стадион „ Васил Левски “.

Двубоят стартира чудесно за „ алените “, които търсеха наложителна победа, с цел да продължат борбата за купата с Лудогорец, като още в шестата минута Фернандо Каранга осъществя дузпа, отсъдена за безусловно безсмислено нарушаване на Божидар Митрев против нападателя на „ армейците “. Само три минути по-късно символичните домакини към този момент водеха с 2:0 след добър пробив отляво на Рафаел Енрике и прецизен изстрел в близкия ъгъл. „ Сините “ изглеждаха в нокдаун и бяха изцяло надиграни от противника си до края на първото полувреме, само че не инкасираха повече голове.

След почивката възпитаниците на Делио Роси излязоха преобразени, въодушевени от появилия се в игра на почивката Роман Прохазка, и още 48-та минута Иван Горанов се разписа с глава след положително центриране на Милош Цветкович. Играчите на Левски продължиха да натискат в търсене на изравнителен гол и стигнаха до него в 61-та минута, когато груба неточност на Николай Бодуров разреши на Паулиньо да изведе Серджиу Буш на отлична позиция и румънският нападател не сбърка. В минутите до края „ сините “ бяха доста по-опасни и пропуснаха куп положения да стигнат до цялостен поврат. В края пристрастеностите се нажежиха и директни червени картони получиха Буш и Жеферсон, откакто се сдърпаха наоколо до корнера.

В последна сметка дуелът приключи 2:2 и по този метод Лудогорец има опцията да поведе с осем точки на върха на класирането, в случай че по-късно през днешния ден победи Берое в Разград. Левски от своя страна остава на три точки от третия в класирането Берое. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР