Отборите на Септември и Ботев Враца играят при резултат 1:1

...
Отборите на Септември и Ботев Враца играят при резултат 1:1
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Септември - Ботев Враца 1:1, Кръстаич гледа мача в София

Отборите на Септември и Ботев Враца играят при резултат 1:1 в мач от 3-ия кръг на efbet Лига. Мартин Кавдански откри за гостите в 46-ата минута, а Кабов изравни за домакините.

Срещата на стадион „ Васил Левски” започва в 18:15 часа и може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. По традиция в Gong.bg ще проследим най-важното от мача минута по минута.

Новият народен селекционер от ложата на стадиона.

Двубоят на стадион „ Васил Левски” стартира в умерено движение, като в първите минути двата отбора не съумяха да се затруднят. Първият прецизен удар в мача пристигна в 7-ата минута, когато Атанас Кабов реши да стреля от близо 22 метра, само че Красимир Костов бе на мястото с и съумя да избави.

Отговорът на гостите пристигна съвсем мигновено и още в идната офанзива, Ботев бе доста покрай разкриване на резултата. Жан Пиер да Силва получи отдясно и незабавно реши да комбинира с Венци Христов, който бе на чиста позиция.Нападателят обаче не съумя да засече добре топката и я прати в навън. Симеон Александров също опитва рефлексите на Костов на вратата на врачани, само че и този път опитният вратар съумя да отрази.

В 20-ата минута Димитър Костадинов също имаше отлична опция. След офанзива отдясно, топката бе центрирана в наказателното поле, където Костадинов се освободи майсторски от защитник на Ботев Враца, само че в последния миг ударът му бе блокиран и не затрудни стража на гостите.

Последваха две положителни благоприятни условия за гол на Ботев Враца, основани от Дани Генов. При първата от тях атакуващият футболист стреля с глава след центриране от корнер, само че прати топката над вратата, а малко по-късно изстрелът му по диагонала бе избавен от Шейтанов.

Така двата отбора не съумяха да се изненадат през първата част, макар че положения пред двете порти не липсваха.

Втората част стартира чудесно за гостите от Враца, които излязоха напред в резултата единствено секунди след подновяването на играта след почивката. След отличен пробив на Жан Пиер да Силва, който преодоля двама бранители на столичани отдясно, топката бе центрирана в наказателното поле, където Мартин Кавдански бе оставен непокрит и с глава съумя да насочи топката в мрежата, с цел да открие резултата.

Веднага след попадението си, гостите имаха нова опция за гол. Този път тя пристигна след осъществяване на статично състояние. Чавдар Ивайлов извърши по прелестен метод директен свободен удар, само че сантиметри не му доближиха да порази задачата, пращайки топката на сантиметри от левия непряк дирек.

Постепенно съставът на домакините съумя да се настани по-трайно в половината на Ботев Враца, само че по този начин и не стигаше до рискове пред вратата на Краси Костов.

Усилията на Септември въпреки всичко бяха възнаградени в 79-ата минута, когато резултатът бе подравнен. След офанзива отляво, топката бе пратена към Реди Каса, който обаче не съумя да стреля към вратата. За негово благополучие, коженото кълбо попадна в Атанас Кабов зад тила му, а юношата на Левски с мощен шут с левия крайник я прати в горния десен ъгъл на вратата за 1:1.

LIVE • • •

0:1 Кавдански 46', 1:1 Кабов 77'

3-ти кръг, efbet Лига

Стадион: „ Васил Левски”, София

Рефер: Георги Иванов

Септември : 21 Димитър Георгиев Шейтанов, 5 Асен Георгиев, 6 Атанас Кабов, Димитър Костадинов, 18 Красиан Колев, 16 Кристиян Пешов, 11 Мартин Ачков, 14 Мартин Стоянов, 22 Мартин Стойчев, 25 Мирза Делимеджач, 17 Симеон Александров

Старши треньор: Славко Матич

Ботев Враца : 76 Красимир Костов, 23 Браян Мендоса, 4 Луиз Фелипе Де Соуза Соарес, 3 Мартин Кавдански, 8 Диего Фераресо, 24 Стефан Гаврилов, 17 Чавдар Ивайлов, 21 Жан Пиер Да Силва, 19 Браян Варгас, 9 Даниел Генов, 91 Венцислав Христов

Старши треньор: Росен Кирилов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР