Отборите на Рубин и Локомотив (Москва) не успяха да се

...
Отборите на Рубин и Локомотив (Москва) не успяха да се
Коментари Харесай

Победната серия на Локо приключи в Казан

Отборите на Рубин и Локомотив (Москва) не съумяха да се победят в среща от 14-ия кръг на съветското състезание. Мачът в Казан приключи без голове и първенците отстъпиха второто място на Краснодар, който по-рано през днешния ден се разправи с новака Енисей с 3:0.

Локо не сътвори съвсем нищо пред вратата на домакините и остана единствено с 3 победи от последните си 16 гостувания на този противник. Казанци имаха едно-две голови положения, пропуснати от Сардар Азмун. Тимът на Курбан Бердиев е 6-и в класирането с 20 точки.

Преди този мач Рубин имаше единствено две загуби и цели осем равенства - повече от всички тимове в Премиер лигата. Локомотив пък записа пет оредни победи и се изкачи на второ място в класирането. " Железничарите " знаеха, че ги чака доста тежък дуел, най-много поради умората след гостуването на Порто в Шампионската лига.

Фьодор Смолов, който действаше на върха на офанзивата на Локо, стартира интензивно. По левия фланг в офанзивите постоянно се включваше възобновеният от травма Мачей Рибус.
До средата на първото полувреме владението на топката беше 72% в интерес на първенците, само че те по този начин и не успяваха да излязат на стрелкова позиция. Същото се отнасяше и за футболистите на Курбан Бердиев, които нямаха никакво желание да рискуват и избраха да стоят надълбоко в личната си половина. До почивката имаше единствено един забавен миг, само че ударът от фаул на Алексей Миранчук излезе в навън.

През второто полувреме Смолов бързо се поизмори и отстъпи място на Едер. Мачът продължи да е равносилен и без съвсем никакви рискови положения. В 57-ата минута братята Миранчук имаха опция да разпрострат бърза контраофанзива, само че комбинацията не се получи. В 60-ата Фьодор Кудряшов стреля мощно, само че топката рикошира в бранител на Локо. След осъществяването на корнера Сардар Азмун насочи удар, избавен от Гилерме.

Увозим ничью из Казани.#РубинЛоко 0:0 pic.twitter.com/bpDj7KlS93
— ФК Локомотив (@fclokomotiv) 11 ноември 2018 година Последният четвърт час мина с доста напрежение, само че предпазливостта още веднъж взе връх. Чак в 93-ата минута Азмун можеше да се трансформира в воин за Рубин, само че още веднъж Гилерме сподели класа и запази нулевото тъждество.

След паузата за националните тимове Рубин ще гостува на Анжи, а Локомотив приема Урал.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 14 кръг, неделя 11 ноември  Рубин 0:0краен резулат  Локомотив Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР