Отборите на Реал (Мадрид) и Байерн (Мюнхен) завършиха при 2:2

...
Отборите на Реал (Мадрид) и Байерн (Мюнхен) завършиха при 2:2
Коментари Харесай

Реал отново на финал в Шампионска лига

Отборите на " Реал " (Мадрид) и " Байерн " (Мюнхен) приключиха при 2:2 в реванш от полуфиналите на Шампионската лига на " Сантиаго Бернабеу " в Мадрид. Така след успеха с 2:1 от първия мач " белите " се класират за финала, който е трети следващ за Реал в шампионата и четвърти в последните пет години.
" Байерн " поведе в резултата още в 3-ата минута. Тогава Джошуа Кимик се възползва от неточност на защитата на домакините и от близо простреля Навас за 0:1. " Реал " стигна до равенството в 11-ата минута, когато Бензема получи пас от Марсело и вкара с глава за 1:1 .
В началото на втората част Карим Бензема се възползва от неточност на вратаря на " Байерн ", който не реши добре върната топка и французинът се разписа за повторно в мача за 2:1. Давид Алаба опита да изравни минути по-късно, само че Навас се оправи, а двата тима имаха искания към рефера Джунейт Чакър за  две рухвания на Бензема и Левандовски в наказателните полета.
Кристиано Роналдо се хвана за главата в 53-ата минута след неповторим пропуск, при който прати топката високо над напречната греда след центриране. След час игра удар на Хамес Родригес бе блокиран, само че колумбиецът още веднъж стигна до топката и изравни за 2:2. Преотстъпеният от " Реал " халф можеше да означи още един гол четвърт час преди края, само че Варан се хвърли на пътя на топката и я направи комфортна за Кейлор Навас, който в 80-ата минута избави рисков удар с глава на Томас Мюлер. Вратарят на " Реал " се намеси и в 90-ата минута при центриране към Хумелс, а минути по-късно стражът пресече пас към връхлитащия Левандовски.
Другата полуфинална среща реванш е в Рим довечера сред тимовете " Рома " и Ливърпул след при 5:2 за британците от първата среща. Финалът е на 26 май в Киев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР