Отборите на РБ Лайпциг и Байерн (Мюнхен) направиха подобаващо завръщане

...
Отборите на РБ Лайпциг и Байерн (Мюнхен) направиха подобаващо завръщане
Коментари Харесай

Нагелсман: Точката беше справедлива


Отборите на Република България Лайпциг и Байерн (Мюнхен) направиха уместно завръщане на Бундеслигата и приключиха на равно 1:1 при завръщането на немския шампионат след дългата пауза поради Мондиал 2022 и последвалите го празници. Баварците поведоха в края на първото полувреме, само че позволиха равнене при започване на втората част. Въпреки изгубените две точки треньорът на Байерн (Мюнхен) - Юлиан Нагелсман, разяснява развръзката от срещата от нейната положителна гледна тоюка.

 

„ И двата тима бяха леко безредни през днешния ден. Сега би трябвало да подобрим някои неща. Имахме положителни положения, само че и направихме няколко неточности, тъй че точката беше обективна. Оттук нататък би трябвало да продължим да натискаме газта “, сподели Нагелсман.

 

В момента баварците са литери в Бундеслигата, само че имат единствено пет точки пред втория Фрайбург, който е и с мач по-малко. Към момента това е първият сезон в геманското състезание от доста години насам, който не наподобява превдварително решен.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР