Отборите на Пирин и Лудогорец се изправят един срещу друг

...
Отборите на Пирин и Лудогорец се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Орлово дерби без публика в Благоевград

Отборите на Пирин и Лудогорец се изправят един против различен в късния неделен дуел от програмата на efbet Лига. " Орловото " дерби е с начален час 21:00, само че ще се играе пред празните трибуни на стадион " Христо Ботев ". Причината е наложеното наказване от БФС поради расистките прояви на Станислав Манолев при гостуването на ЦСКА. За това си свое нарушение някогашният национал е със спрени права за пет мача.
 Фийни: Излизаме против най-хубавия тим в България
Фийни: Излизаме против най-хубавия тим в България

Треньорът на Пирин показа упованията си преди мача с Лудогорец

Лудогорец се завръща с горест към уговорките си в efbet Лига, откакто не съумя да в профил Малмьо в устрема си за присъединяване в Шампионската лига. Все отново селекцията на Валдас Дамбраускас продължава в групите на Лига Европа.

Лудогорец записа три победи от три мача от началото на сезона, откакто реализира триумфи над Локомотив в Пловдив (3:1), ФК ЦСКА 1948 (3:0) и Локомотив (София) (5:0). В същото време Пирин има три загуби (от Ботев, Берое и ЦСКА ) и една победа над ФК ЦСКА 1948 (4:1).
 Пирин (Благоевград) има нов началник
Пирин (Благоевград) има нов началник

Атанас Дафинов заменя освободения Венко Попов

Гостите ще бъдат с куп промени в своя състав, като упованията са да забележим Жосуе Са, Георги Терзиев, Сисиньо, Алекс Сантана, Мавис Чибота и други Шанс от първата минута може да получи и Ихиньо Марин. Испанецът към този момент е опция №1 на Пиерос Сотириу, откакто клубът бе изоставен от легендата си Клаудиу Кешеру.
 Лудогорец проработи над 20 милиона в Европа
Лудогорец проработи над 20 милиона в Европа

Победата в групите на Лига Европа носи 630 000 евро

Липсата на аудитория няма да е единственият проблем пред " орлетата ". Извън сметките е осъденият Станислав Манолев, както и контузените Николай Бодуров и Венцеслав Бенгюзов. С капитанската лента ще излезе Светльо Дяков, който до скоро бе емблема в редиците на противника.
 Лудогорец с трансферен удар - взе халф на Лил
Лудогорец с трансферен удар - взе халф на Лил

Ангола Мануел Луис да Силва Куфамана - Шоу дойде в Разград

Главен арбитър на срещата е Станислав Тодоров, с помощници Иво Колев и Мартин Димитров. Делегат на БФС е Деница Крумова, а работата на реферите ще следи Стоян Алексиев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР