Отборите на Олимпиакос и Панатинайкос не излъчиха победител в големия

...
Отборите на Олимпиакос и Панатинайкос не излъчиха победител в големия
Коментари Харесай

Две дузпи решиха гръцката класика

Отборите на Олимпиакос и Панатинайкос не излъчиха победител в огромния конфликт между тях от 47-ия кръг на локалното състезание. Класическото гръцко дерби приключи при резултат 1:1, като и двата гола паднаха от дузпи.

Домакините поведоха в резултата в 62-ата минута. Тогава Евангелос Ойконому задържа откъсващия се Карим Ансарифар, съдията уточни бялата точка и сподели червен картон на бранителя на гостите. Константинос Фортунис извърши 11-метровия удар и откри резултата.

В 86-ата минута обаче и гостите получиха дузпа за нарушаване против Емилиано Инсуа. Решението на съдията бе повече от дискусионно, тъй като изглеждаше, че фаулът е отвън наказателното поле. Въпреки това реферът бе безапелационен и Антони Мюние извърши наказателния удар и оформи крайното 1:1.

Това тъждество обаче не бе изключително мечтано и от двата тима. След него Олимпиакос остава на 3-ата позиция в класирането с 47 точки и цели 7 по-малко от лидера АЕК (Атина). Панатинайкос пък се намира на 8-ото място с 31 точки.

<iframe width= " 560 " height= " 315 " src= " https://www.youtube.com/embed/CnkpCTRYpow " frameborder= " 0 " allow= " autoplay; encrypted-media " allowfullscreen></iframe>
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР