Отборите на Марсилия и Монако завършиха 1:1 в мач от

...
Отборите на Марсилия и Монако завършиха 1:1 в мач от
Коментари Харесай

Марсилия изпусна Монако след нелеп автогол

Отборите на Марсилия и Монако приключиха 1:1 в мач от 20-ия кръг на френската Лига 1 и не излъчиха победител в директния конфликт за квотата за присъединяване в Шампионска лига следващата година. Попадението за Монако пристигна след безразсъден автогол на Жордан Верету (17`), чиято неточност беше поправена директно след почивката от Алексис Санчес, който възвърне равенството (47`).

С равенството Марсилия събра актив от 43 точки и не съумя да се изравни с втория в класирането Ланс, само че запази задатъка си пред Монако, който се намира на четвърто място и е 5 пункта по-малко от днешния си противник.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Монако започва срещата по-настоятелно и след няколко рискови слизания към вратата на Марсилия, футболистите на Филип Клеман стигнаха до отбелязването на попадение. То пристигна след осъществяване на директен свободен удар, при който Жордан Верету имаше нещастието да насочи топката в личната си мрежа.

След позволения гол Марсилия опита да се върне в мача, само че не стигна до действителни рискове, с които да затрудни противника си и стража на Монако - Александър Нюбел, рядко имаше работа.

През второто полувреме обстановката на терена внезапно се промени. Възпитаниците на Игор Тудор излязоха след почивката стимулирани да потърсят обрата и направиха стъпка към него в 47-ата минута. Нуно Тавареш насочи удар, който бе избавен от Нюбел, само че при добавката Алексис Санчес беше праволинеен и възвърне равенството.

По-късно Марсилия изцяло овладя контрола в срещата, само че не съумя да вземе цялостния комплект точки. С равенството играчите на Игор Тудор прекъснаха впечатляващата си серия от шест следващи победи във френския шампионат., почнала още при започване на ноември, до момента в който равенството за Монако беше пета поредна среща без загуба в Лига 1.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР