Отборите на Манчестър Юнайтед и Севиля подновяват от нулата съперничеството

...
Отборите на Манчестър Юнайтед и Севиля подновяват от нулата съперничеството
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед и Севиля се изправят в непредвидим сблъсък

Отборите на Манчестър Юнайтед и Севиля възобновяват от нулата съперничеството си в 1/8-финалите на Шампионската лига довечера от 21,45 часа на " Олд Трафорд ". Първият мач сред двата противника приключи 0:0, което предвещава яростна борба в " Театъра на фантазиите ".
" Червените дяволи " влизат в мача с високо самочувствие след успеха си през уикенда над Ливърпул и в този момент насочват всички сили в Шампионската лига.

В Севиля са посочили, че не се опасяват от никого и ще търсят наложително попадение на " Олд Трафорд ", което да ги приближи до желан 1/4-финал.

Манчестър Юнайтед среща компликации през годините против испански противници. От 13 конфликта с отбори от Примера дивисион " алените дяволи " са продължавали шест пъти, а седем са отпадали.

Общият баланс също е негативен - 13 победи, 21 равенства и 17 загуби. Шанс за Юнайтед е неналичието на триумфи на Севиля на британска земя - три равенства и три загуби.

Воденият от Жозе Моуриньо отбор е в серия от пет следващи победи вкъщи във всички шампионати, въпреки и реализирани с неатрактивна игра, което не се харесва на почитателите. Никой обаче няма да се сърди на Моуриньо, в случай че изведе Юнайтед до първи 1/4-финал в Шампионската лига от 2014 година насам.
Вероятни сформира:
Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Валенсия, Баи, Смолинг, Йънг, Мактоминей, Матич, Мата, Лингард, Лукаку, Алексис.
Севиля: Рико, Ескудеро, Лангле, Кяер, Меркадо, Нзонзи, Банега, Кореа, Васкес, Сарабия, Муриел.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 13 март  Манчестър Юнайтед 21:45предстои  Севиля
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР