Отборите на Люлин (София), Сливнишки герой (Сливница), Виктория волей (Пловдив)

...
Отборите на Люлин (София), Сливнишки герой (Сливница), Виктория волей (Пловдив)
Коментари Харесай

Ясни финалистите при момчетата U15

Отборите на Люлин (София), Сливнишки воин (Сливница), Виктория волей (Пловдив) и Берое 2016 (Стара загора) се класираха за държавните финали по волейбол за момчета до 15 години.

Четирите отбора завоюваха първите две места в спомагателните квалификации, които се организираха в София и Стара загора и заслужиха място на финалите.

Група А от спомагателните квалификации се игра в София, в зала „ Христо Ботев “ с присъединяване на Люлин, Сливнишки воин, Миньор (Перник) и Арда (Кърджали).

Представителите на Люлин бяха безапелационни, като записаха три победи над противниците и приключиха преди всичко в групата.



Волейболистите на Сливница заеха втора позиция с една загуба от Люлин. Д вата отбора не престават напред в разногласието за купата.

Съставите на Арда и Миньор отпадат от по-нататъшна битка.

Резултати и класиране в група " А ", ВИЖТЕ ТУК

Група " Б " о т спомагателните квалификации се организира в старозагорската зала " Иван Вазов “ с присъединяване на домакините от Берое 2016, Виктория Волей, Черно море (Варна) и Монтана.

Пловдивчани реализираха три победи в шампионата и приключиха като първенци. На втора позиция завършиха волейболистите на Берое, с една загуба от Виктория. Двата отбора не престават в разногласието за купата.



Отборите на Монтана и Черно море отпадат.

Резултати и класиране в група " Б ", ВИЖТЕ ТУК.

В държавните финали вземат участие осем тима: ЦСКА, Левски София, Марек (Дупница), Славия (София), Люлин (София), Сливнишки воин (Сливница), Виктория Волей (Пловдив) и Берое 2016 (Стара Загора).

viasport.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР