Отборите на Локомотив Пловдив II и юношита на клуба U17

...
Отборите на Локомотив Пловдив II и юношита на клуба U17
Коментари Харесай

Дубълът на Локомотив Пловдив стартира подготовка

Отборите на Локомотив Пловдив II и юношита на клуба U17 започнаха подготовката си за сезон 22/23. Дублиращият отбор ще играе за втора поредна година в Югоизточната Трета лига, а 17-годишните в националното състезание за тази възрастова група.

Вторият тим на "черно-белите " ще бъде воден от Христо Телкийски, който се върна на "Лаута " от Атлетик Куклен. Новият ментор ще разчита още веднъж на играчи, родени главно през 2002, 2003, 2004, 2005 година, състезатели от школата. Има и футболисти на проби, като за тях ще бъде взето решение на по-късен стадий. Предвидени са контролни срещи с ФК Ямбол, Асеновец, Сокол Марково, Спартак Пловдив и Гигант Съединение.

Сезонът в Югоизточната Трета лига стартира на 7 август. Новият тим при U17, формиран от набор 2006/07, ще бъде управителен от Васил Гърков.

Той стартира работа с неговите ученици, като упованията са за ползотворна подготовка и липса на травми. Елитната група започва на 10 август (сряда). Планирани са инспекции с юношеските отбори на Хебър, Берое, Славия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР