Отборите на Ливърпул и Тотнъм играят при в дербито на

...
Отборите на Ливърпул и Тотнъм играят при в дербито на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ливърпул 0:0 Тотнъм, равностойно начало на двубоя

Отборите на Ливърпул и Тотнъм играят при в дербито на 36-ия кръг от британската Висша лига. Сблъсъкът на „ Анфийлд “ може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата.

Мачът е от извънредно значение и за двата състава. Мърсисайдци не престават битката си невиждани четири трофея, като един от тях е точно купата в шампионата. Отборът на Юрген Клоп изостава единствено с точка от водача и сегашен първенец Манчестър Сити и трите точки през днешния ден са наложителни.

„ Шпорите “, от своя страна, се надпреварват с Арсенал за четвъртото място, с което ще вземат участие в Шампионската лига следващата година. Лондончани заемат петата позиция все още с 61 точки, с две по-малко от своя огромен противник и успеха за отбора на Антонио Конте също е наложителна.

По-рано през сезона двата тима изиграха страховит дуел, който обаче приключи без победител при 2:2 в британската столица.

/ /

Домакините стартираха по-напористо и насочиха първия прецизен удар към една от двете порти в третата минута. Той бе дело на Садио Мане от отдалеченост, само че право в ръцете на вратаря Юго Лорис.

Тотнъм обаче отговори с рискова контраофанзива в седмата минута, когато Пиер-Емил Хойберг лиши топката и комбинира с Хари Кейн вдясно. Последва рисково центриране на нападателя в наказателното поле, само че Алисон излезе и мазета. Топката обаче попадна на пътя на Родриго Бентанкур, който шутира от дъгата пред наказателното поле, само че още веднъж бразилецът се намеси и улови.

И двата отбора играеха на високи обороти, като в идващите минути се стигна до два блокирани изстрела от страна в Мохамед Салах и Хари Кейн в двете наказателни полета.

LIVE |

Висша лига, 36-и кръг

Стартови сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР