Отборите на Канзас Сити Чийфс и Сан Франциско 49ърс ще

...
Отборите на Канзас Сити Чийфс и Сан Франциско 49ърс ще
Коментари Харесай

Канзас Сити Чийфс и Сан Франциско 49ърс ще спорят за титлата по време на Супербоул LVIII

Отборите на Канзас Сити Чийфс и Сан Франциско 49ърс ще спорят за купата в Националната футболна лига (НФЛ) в 58-ото издание на Супербоул.

" Вождовете ", които са и настоящия отличник в БФЛ, доближиха до своя четвърти край в последните пет години след триумф със 17:10 против Балтимор Рейвънс.

Междувременно съставът от Сан Франциско си обезпечи място на Супербоул LVIII след трагичен триумф в полуфиналите с 34:31 против Детройт Лайънс.

По този метод Канзас сити Чийфс и Сан Франциско 49ърс за повторно в историята ще се изправят един против различен в най-големия дуел в НФЛ, като първият сходен случай бе през 2020-а година, когато Канзас се наложи с 31:20, с цел да стигне до първата си купа след 50-годишно очакване.

Super Bowl LVIII is set!
— NFL (@NFL)

Ако " вождовете " повторят този си триумф, то те ще стигнат до втори следващ и общо четвърти успех в историята си от Супербоул.

В същото време Сан Франциско 49ърс ще има нов късмет да изравни Ню Ингълнд Пейтриътс и Питсбърг Стийлърс като най-успешните тимове в историята на НФЛ с по 6 трофеи. Последният триумф на 49ърс в Супербоул обаче датира от преди тъкмо 30 години, когато на финала те побеждават Сан Диего Чарджърс с 49:26.

Големият край на Супербоул LVIII ще се организира на 11 февруари (неделя) на “Алижънт Стейдиъм ” в Парадайс, Невада от 17:30 часа локално време.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР