Отборите на и се изправят тази вечер от 22,00 часа

...
Отборите на и се изправят тази вечер от 22,00 часа
Коментари Харесай

Ще сложи ли край Интер на властването на Севиля в Лига Европа

Отборите на и се изправят довечера от 22,00 часа на стадион " Райн Енерги " в Кьолн във финалния конфликт на Лига Европа.

Андалусийците са наричани " Властелинът на Лига Европа ", откакто завоюваха пет пъти конкуренцията, като за последно това се случи през 2016 година. Севиля е спечелил всеки край, в който е взел участие и ще се опита да съблюдава традицията и довечера. От своя страна Интер има три трофея от шампионата за Купата на УЕФА, предшественика на Лига Европа, само че всичките са от 90-те години на предишния век.Любопитното е, че макар богатата си история, Севиля и Интер ще се срещнат за първи път.

В полуфиналите испанският отбор отстрани мъчно Манчестър Юнайтед, до момента в който Интер показва нападателната си мощност против Шахтьор Донецк.И за двамата треньори - Юлен Лопетеги и Антонио Конте, спечелването на Лига Европа, ще бъде първи интернационален трофей в кариерите им.Спечелването на Лига Европа ще донесе 25 милиона евро на спечелилия и попадане в първа урна на жребия в Шампионската лига, където и двата отбора са си обезпечили към този момент присъединяване посредством националните шампионати.

Двамата треньори няма с какво да се изненадат в кадрови проект и най-вероятно ще стартират със стартовите 11 от полуфиналните конфликти.

Конте ще заложи от първата минута в офанзива на нападателния дует Ромелу Лукаку и Лаутаро Мартинес, който има общо 54 гола през сезона. Срещу тях обаче ще се изправи мароканският пазач Ясин Буну, който отчая нападателите на Манчестър Юнайтед с изключителните си спасявания в полуфинала.

Вероятни сформира:

Севиля: Буну, Навас, Кунде, Карлос, Регилон, Банега,, Жордан,, Ен Несири, Окампос.

Интер: Ханданович, Бастони, Де Фрай, Годин, Йънг, Галярдини, Брозович, Барела, Д'Амброзио, Мартинес, Лукаку.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР