Отборите на и не излъчиха победител в срещата помежду си

...
Отборите на и не излъчиха победител в срещата помежду си
Коментари Харесай

Белоти измъкна Торино от провал срещу деветима от Фиорентина

Отборите на и не излъчиха победител в срещата между тях от 20-ия кръг на Серия " А ". Двубоят завърши при резултат 1:1, като гостите поведоха с попадение на в 67-ата минута и бяха покрай триумфа, въпреки да бяха останали с девет души на терена поради червени картони на и. В 88-ата минута обаче избави достойнството на домакините, които се добраха най-малко до точката.

През първата част и двата отбора имаха своите благоприятни условия, само че " Биковете " бяха по-близо до гола, когато в 39-ата минута изстрел на се отби от гредата.

В началото на второто полувреме гостите означиха гол посредством, само че той не бе приет поради засада, която бе маркирана след разглеждане с ВАР.

В 61-ата минута Фиорентина остана с човек по-малко на терена, откакто Кастровили задържа откъсващия се и получи червен картон.

Въпреки това " виолетовите " откриха резултата в 67-ата минута. Тогава те проведоха бърза офанзива, пусна извеждащ пас за Франк Рибери, който финтира вратаря и вкара за 0:1.

Само пет минути по-късно и Никола Миленкович бе изпъден за удар без топка против Андреа Белоти.

Торино съумя да се възползва от численото си преимущество и се добра до равенството в 88-ата минута, когато топката бе центрирана в наказателното поле и Белоти от близко я засече във вратата за крайното 1:1.

Така Торино записа трето следващо тъждество, с което излезе от рисковата зона и заема 17-ата позиция с 15 точки. Фиорентина пък остава на 12-ото място с 22 точки в актива си.

Серия А 20 кръг, петък 29 януари  Торино 1:1краен резулат  Фиорентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР