Отборите на Хофенхайм и Фрайбург завършиха 1:1 в среща от

...
Отборите на Хофенхайм и Фрайбург завършиха 1:1 в среща от
Коментари Харесай

Фрайбург се пребори за точка срещу Хофе

Отборите на Хофенхайм и Фрайбург приключиха 1:1 в среща от 24-ия кръг на Бундеслигата. Андрей Крамарич откри от фаул в 57-ата минута, само че в 66-ата Нилс Петерсен се разписа от дузпа и донесе равенството на гостите. Хофенхайм е на 8-о място в класирането, като отборът на Юлиан Нагелсман има 32 точки, а Фрайбург е 13-и с 29.

Хофе взе единствено една победа от предходните си 7 мача, само че в тях срещна някои от любимците. Фрайбург пък несъмнено живна след подновяванто на сезона и се отдалечи от рисковата зона. Точка в Зинсхайм щеше да е добре пристигнала за тима на Кристиан Щрайх и той се стремеше към нея с всички сили.
Двубоят на " Райн-Некар-Арена " стартира с домашен напън и неточни удари на Андрей Крамарич и Адам Салай. Много деен в тези минути беше Серж Гнабри, само че останалите в състава на Хофенхайм действаха много разсеяно.

В 31-ата минута пропуск пред вратата на Фрайбург направи Роберт Зули, а малко преди почивката и десният бек Павел Кадержабек не съумя да открие резултата.
Хофе обаче продължи да търси гола и той пристигна в 57-ата минута. Перфектно изпълнен директен свободен удар от Крамарич зарадва почитателите на домакините, само че единствено 9 минути по-късно Фрайбург изравни. Попадението беше на Нилс Петересен от дузпа, а нарушаването извърши Кевин Фогт.

Четвърт час преди края Кадержабек можеше да донесе успеха на Хофенхайм, само че ударът му с глава срещна гредата и Фрайбург реализира задачата си.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Бундеслига 24 кръг, събота 24 февруари  Хофенхайм 1:1краен резулат  Фрайбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР