Отборите на Хърватия и Уелс завършиха наравно 1:1 в двубой

...
Отборите на Хърватия и Уелс завършиха наравно 1:1 в двубой
Коментари Харесай

Уелс изтръгна точка от Хърватия в последните секунди на мача в Сплит

Отборите на Хърватия и Уелс приключиха наедно 1:1 в дуел от първия кръг на група D от квалификациите за европейското състезание по футбол в Германия през 2024 година.

„ Шахматистите “ откриха резултата на стадион „ Полюд “ в 28-ата минута, когато дълго изритана топката от страна на стража на домакините Доминик Ливакович в половината на „ драконите “ бе овладяна от Андрей Крамарич, който с изстрел от дъгата на наказателното поле се разписа в долния ляв ъгъл на вратаря Уорд.

Две минути преди този момент красиво попадение на Иван Перишич от странична ножица бе анулирано поради засада Йошко Гвардиол след центриране на Лука Модрич от фаул в наказателното поле на гостите.

Уелс съумя да изравни резултата в третата минута от добавеното време на срещата след дълго осъществяване на тъч, състезател на „ драконите “ продължи топката към далечната греда, където връхлитащият Нейтън Броудхед с едно допиране се разписа в мрежата зад Ливакович.

В класирането водач е Турция с актив от 3 точки, следван от от Улес с една и Хърватия с една. Латвия е на четвъртото място без точков актив, а на дъното е Армения.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР