Отборите на Фулъм и Съндърланд завършиха наравно при резултат 1:1

...
Отборите на Фулъм и Съндърланд завършиха наравно при резултат 1:1
Коментари Харесай

Фулъм и Съндърланд ще преиграват срещата си от ФА Къп след равенство

Отборите на Фулъм и Съндърланд приключиха наедно при резултат 1:1 на „ Крейвън Котидж “ в мач от 1/16-финалите от шампионата за ФА Къп. Бившият футболист на Тотнъм Джак Кларк даде задатък на „ черните котки “ още в 6-ата минута. Том Керни вкара изравнителното попадение за „ котиджърс “ в 61-ата минута.

Така двата отбора ще се изправят още веднъж един против различен, само че този път дуелът ще бъде на „ Стейдиъм ъф Лайт “.

Съндърланд стартира срещата с напън, който даде резултат и още 6-ата минута Джак Кларк овладя рикоширала топката на границата на наказателното поле и шутира, с цел да вкара великолеп гол на Марек Родак, с което да изведе „ черните котки “ напред в мача.

Футболистът на Манчестър Юнайтед Амад Диало, който играе като преотстъпен в Съндърланд се свлече в наказателното поле на Фулъм в 10-ата минута, само че „ черните котки “ не получиха правото да изпълнят дузпа, а основният рефер направи знак, че играта би трябвало да продължи.

След центриране от корнер в 40-ата минута Лайвин Курзава засече с глава отблизо разстояние, само че Антъни Патерсън внимаваше и отрази.

Хари Уилсън имаше опция да изравни резултата в 53-ата минута, откакто изпрати компактен изстрел, само че Патерсън още веднъж отрази.

Курзава комбинира с Том Керни в 61-ата минута, а капитанът на „ котиджърс “ напредна с топката в крайници и навлезе в наказателното поле, след което шутира и изравни резултата.

Съндърланд бе на път да сервира огромната сензация надълбоко в добавеното време на срещата, когато Кристофър Риг означи, само че голът не бе зачетен, откакто обстановката бе преразгледана с VAR.

Резултати от ФА Къп:

Уолсол – Лестър 0:1

Акрингтън – Лийдс 1:3

Блекбърн Роувърс – Бирмингам 2:2

Бристол Сити – Уест Бромич Албиън 3:0

Ипсуич – Бърнли 0:0

Лутън – Гримсби 2:2

Шефилд Уензди – Флийтууд 1:1

Саутхемптън – Блекпул 2:1
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР