Отборите на Челси и Манчестър Сити водят интензивни преговори и

...
Отборите на Челси и Манчестър Сити водят интензивни преговори и
Коментари Харесай

Челси и Манчестър Сити са много близо до договорка за Стърлинг

Отборите на Челси и Манчестър Сити водят интензивни договаряния и са доста покрай сделка за прехвърлянето на британския национал Рахийм Стърлинг, написа „ Daily Mail “.

Лондончани се чака да платят 45 милиона паунда плюс още 10 под формата на бонуси за крилото, а той да подпише контракт за четири години. 27-годишното крило даже към този момент е провел няколко диалога за проектите на Томас Тухел да го вземе в своя отбор и на кои позиции счита да го употребява, а отговорите на германеца са го убедили в правотата на решението му да премине на „ Стамфорд Бридж “.

Шефовете на Сити в началото са предпочитали да запазят Стърлинг в на „ Етихад “, само че неуспеха при договарянията за нов договор са трансформирали обстановката. От Челси не престават да се интересуват от още двама играчи на „ жителите “ – бранителите Нейтън Аке и Александър Зинченко, само че сега наподобява много мъчно първенците да се съгласят да подсилят директен съперник от Висшата лига с трима футболисти за едно лято.

Chelsea have new direct contact scheduled with Man City to close Raheem Sterling deal. Positive talks also on Friday, waiting for final details on both player and club sides in order to complete the agreement.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР