Отборите на Ботев Пловдив и Спартак Варна завършиха наравно 1:1

...
Отборите на Ботев Пловдив и Спартак Варна завършиха наравно 1:1
Коментари Харесай

Ботев Пловдив не успя да победи като домакин Спартак Варна преди завръщането си на Колежа“

Отборите на Ботев Пловдив и Спартак Варна приключиха наедно 1:1 в дуел от 26-ия кръг на Първа лига. Мачът бе финален за „ канарчетата “ въз основата им в Коматево преди завръщането им на своя чисто нов стадион „ Христо Ботев “.

„ Жълто-черните “ откриха резултата в 35-ата минута, когато Джеймс Ето‘о центрира от левия фланг към границата на наказателното поле на „ соколите “, където Абдулайе Траоре стреля от воле, топката тупна в земята и не представляваше компликация за вратаря на гостите Кристиано Фигейредо да улови, обаче той изпусна кълбото пред себе си, а от това се възползва Николай Минков, който от непосредствена непосредственост с изстрел по земя се разписа в долния десен ъгъл на вратата.

Спартак Варна стигна до равенството в 67-ата минута. Ивайло Климентов изведе Виктор Митев отляво в наказателното поле на Ботев, който съвсем от аутлинията центрира прострелно на близката греда към Денис Баланюк, като топката го удари в гърдите до момента в който падаше на земята, а стражът Хидайет Ханкич преди този момент се бе разминал с кълбото.

В класирането Ботев Пловдив е десети с актив от 28 точки, до момента в който Спартак Варна заема последното 16-о място с 13 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР