Отборите на Борусия Мьонхенгладбах и Вердер Бремен изиграха интригуващ сблъсък

...
Отборите на Борусия Мьонхенгладбах и Вердер Бремен изиграха интригуващ сблъсък
Коментари Харесай

Мьонхенгладбах и Вердер поделиха точките в зрелищен сблъсък

Отборите на Борусия Мьонхенгладбах и Вердер Бремен изиграха завладяващ конфликт между тях, в който обаче не съумяха да излъчат победител. В първи мач от 25-ия кръг на Първа Бундеслига, двата отбора направиха 2:2.

Първото полувреме на стадион „ Борусия парк “ бе напълно в интерес на домакините, които поведоха в резултата още в 5-ата минута. Защитник на гостите не съумя да почисти добре топката и вместо това изведе Денис Закария в наказателното поле. Нападателят на домакините овладя и макар дребния ъгъл, от който стреля съумя да преодолее вратаря на Вердер за 1:0.

В 33-ата минута Борусия стигна до нов гол, като в основата му още веднъж бе Закария. Той нахлу отдясно и центрира остро в пеналта, където Никлас Мойсанде не се намеси по най-хубавия метод, топката рикошира в крайници му и влетя в личната му вратата.

Помислили, че са свършили своята работа още през първото полувреме, домакините очевидно понижиха оборотите през втората част, а това им изигра неприятна смешка.

В 59-ата минута след осъществяване на корнер, Томас Делейни засече топката с глава, вкарвайки красиво попадение, с което понижи преднината на домакините. Дванадесет минути преди приключването на постоянното време Арон Йохансон обезпечи точката за своите с мощен шут отблизо разстояние.

Във краткотрайното класиране Борусия остава на седмото място във краткотрайното класиране, до момента в който Вердер е 14-ти, на три точки от зоната на изпадащите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР