Отборите на Арис Солун и ЦСКА 1948 играят при резултат

...
Отборите на Арис Солун и ЦСКА 1948 играят при резултат
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Арис - ЦСКА 1948 0:1, Стоичков бележи

Отборите на Арис Солун и ЦСКА 1948 играят при резултат 0:0 в последната инспекция на „ алените ” преди началото на сезона в efbet Лига. Срещата в Солун започна в 18:30 часа. Двубоя може да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

В Gong.bg по традиция ще проследим срещата онлайн, като в уеб страницата ни също може да намерите видео с всеки гол от мача.

--

В 5-ата минута Георги Русев центрира рисково към Антонио Вутов, само че защитник на домакините пресече подаването. Три минути по-късно Елитон бе сюрпризиран в защита, откакто трима играчи на домакините го нападнаха. Бранителят загуби топката, която попадна в Грей. Той от своя страна центрира остро в наказателното поле, само че нито един футболист в жълта фланелка не съумя да засече подаването.

След четвърт час игра ЦСКА 1948 стигна до добра опция. Русев бе изведен отдясно и незабавно подаде в дребния пеналт към Вутов, който обаче бе блокиран и не съумя да стреля добре. Арис отговори с отдалечен шут на бранителя Одубаджо, който обаче не затрудни Ганев.

Българският отбор направи доста добра бърза офанзива отляво, която приключи с прекрасен удар на Русев, който обаче прати топката над вратата. В 28-ата минута домакините бяха покрай откриването на резултата с известна доза шанс. Дарида получи в наказателното поле и стреля мощно, само че Ценов подложи крайник. Топката закупи забавна траектория и застрашително полетя към вратата на Ганев, който нямаше по какъв начин да се намеси. В последна сметка топката излезе в корнер след който не последва нищо рисково за ЦСКА 1948.

В 33-ата минута солунският отбора стигна до свободен удар наоколо до наказателното поле на ЦСКА 1948. Домакините обаче не съумяха да се възползват по най-хубавия метод. Секунди по-късно Генади Ганев трябваше да боксира топката след ново центриране пред него. След като мазета, вратарят опитва да улови, само че не се разбра със Симеон Петров пред себе си. Ганев изпусна топката, само че към него нямаше футболист на Арис, който да нанесе удар.

В 36-ата минута Ганев сподели класа като мазета доста рисков удар на Северио, който се оказа най-съобразителен в наказателното поле на „ алените ” след неточност при изнасянето на топката от страна на българския отбор.

Две минути преди почивката Палма опитва да изненада българския пазач с отдалечен шут, само че топката попадна в обсега на Ганев и той улови. Първата част приключи с нов изстреля към вратата на ЦСКА 1948, този път на Северио, само че и той нямаше триумф.   

Втората част стартира чудесно за ЦСКА 1948. Появилият се на почивката Стоян Стоичков съумя да изведе българския отбор напред в резултата. Самият Стоичков открадна топката от футболист на Арис при опита му да провежда контраофанзива. Младокът напредна и с удар от близо двайсетина метра съумя да затрудни гръцкия пазач. Вратарят на домакините не работи доста добре и при опита си да избие коженото кълбо го отклони в личната си мрежа.

 LIVE АРИС – ЦСКА 1948 0:1

0:1 Стоичков 49'

Арис : 23 Куеста, 14 Брабец, 4 Фабиано, 3 Ферари, 22 Одубаджо, 77 Панагидис, 5 Руп, 16 Дарида, 11 Саверио, 17 Палма, 9 Грей

Старши треньор: Апостолос Терзис

ЦСКА1948 : 33 Генади Ганев, 4 Мики Орачев, 5 Елитон, 87 Симеон Петров, 10 Георги Русев, 7 Талис Енрике, 18 Ивайло Чочев, 20 Антонио Вутов, 21 Емил Ценов, 24 Ерденис Гурища, 99 Радослав Кирилов

Старши треньор: Атанас Рибарски
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР