Отборът от Нигерийската професионална футболна лига Уики Туристс се спаси

...
Отборът от Нигерийската професионална футболна лига Уики Туристс се спаси
Коментари Харесай

Автобус с нигерийски играчи изгоря напълно напът за мач с Уйо

Отборът от Нигерийската професионална футболна лига Уики Туристс се избави на косъм от огромна покруса, откакто рейсът се възпламени по време на придвижване. Тимът е пътувал от Джос до Абуджа, с цел да играе мач против Дакада (Уйо).

Няма починали по време на случая, което е най-хубавата вест от случката. Голяма част от оборудването, топките и обувките на играчите обаче са попаднали в пламъците и са изгорели. Возилото е съвсем напълно изпепелено, а пътуващите в него за момента са се отървали с нерешителност и са се нагълтали с пушек.

Причината за пожара в автобуса не е ясна за момента, само че клубният секретар Абдулахи Ибрахим изясни, че всичко е станало поради пукната гума, която е провокирала верижни повреди в други елементи на рейса.

Инцидентите с футболни тимове в многомилионната африканска страна не са рядко събитие. Миналата година един от най-популярните тимове Ениймба трябваше да се прибере 15 часа по-късно, откакто въоръжени бандити ги нападнаха на пътя от Йола до Аба, покрай остарялата столица Порт Харкорт.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР