Отборът на Юта Джаз изравни серията с Хюстън Рокетс, след

...
Отборът на Юта Джаз изравни серията с Хюстън Рокетс, след
Коментари Харесай

Юта спечели изненадващо мач №2 и изравни серията с Хюстън


Отборът на Юта Джаз изравни серията с Хюстън Рокетс, откакто завоюва изненадващо втория мач посред им от полуфиналните плейофи в Западната конференция на НБА. „ Джазмените “ се постановиха над своя противник посред „ Тойота Сентър “ в Хюстън със 116:108, като двата отбора към този момент имат по една победа.

Гостите от Солт Лейк Сити водеха през съвсем целия дуел, като на моменти преднината им доближаваше 19 точки. От своя страна домакините пробваха да стигнат до поврат, като на няколко пъти през второто полувреме даже повеждаха в резултата, само че в последна сметка отличната игра на Юта както в отбрана, по този начин и в нахлуване им донесе заслужения триумф.

С 27 точки за спечелилите приключи австралийското крило Джо Ингълс, който бе извънредно прецизен в стрелбата си от тройката, реализирайки седем от общо деветте си опита от далечна отдалеченост (77.8%). За триумфа способства и един от главните кандидати за наградата „ Новобранец на сезона “ Донован Мичъл, който завърши срещата със 17 пункта и 11 асистенции. Дабъл-дабъл направи и центърът Руди Гобер – 15 точки и 14 битки. За Рокетс Джеймс Хардън вкара 32 точки и подаде 11 асистенции, а с по 23 и 21 точки приключиха надлежно Крис Пол и Клинт Капела, като центърът овладя и 11 битки.

Следващите два мача от серията ще са в Солт Лейк Сити. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР