Отборът на Витоша Бистрица измъчи ЦСКА на “Българска армия, но

...
Отборът на Витоша Бистрица измъчи ЦСКА на “Българска армия, но
Коментари Харесай

Витоша се бори с ЦСКА, но си тръгна с пълна мрежа от “Армията”

 ЦСКА подхваща вътрешни рокади в управлението
Отборът на Витоша Бистрица изтеза ЦСКА на “Българска войска ”, само че рухна в последните десетина минути на дуела от 15-ия кръг на Първа лига и загуби с 0:3 след попадения на Мауридес и Кирил Десподов. Гостите от Бистрица играха дисциплинирано през по-голямата част от мача, до момента в който “червените ” пропускаха късмет след късмет пред вратата им.

Появилият се като запаса бразилец Мауридес обаче разпечата вратата на бистричани 11 минути преди края, като се възползва от безредие пред вратата на Витоша с удар с глава. В 90-ата минута националът Кирил Десподов сподели брилянтна техника, като преодоля трима играчи на Витоша, поведе си в наказателното поле и удвои задатъка на ЦСКА.

Малко по-късно Мауридес с левия крайник оформи крайното 3:0, а реферът Никола Попов свири края на мача. Така ЦСКА краткотрайно се изкачи на второто място с 35 точки, колкото има и водачът Лудогорец, който в неделя приема Берое. Левски е трети с 34, като сините гостуват в събота на Черно море във Варна.

“Всеки мач е сложен. Доволен съм от концентрацията и професионалното показване. Трябваше да спечелим. Резултатът е обективен. Паузата за националните тимове е преимущество за нас. Ще свършим добра работа през идната седмица. Трябваше да се оправим със сериозен конкурент, който бе добре спретнат. Витоша пристигна тук да се пази.

Бях сигурен, че моите футболисти ще вкарат. Положителното е, че оставихме съперника надалеч от нашата врата и създадохме много положения.

Още от първия ден чувствам поддръжката на управлението. Аз съм доста стимулиран и убеден от своята работа в ЦСКА ”, разяснява треньорът Нестор Ел Маестро, който за следващ път бе “уволнен ” съгласно изявления в пресата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР