Отборът на ВДМ-ВАРНА“ от 11 клас на Математическа гимназия Д-р

...
Отборът на ВДМ-ВАРНА“ от 11 клас на Математическа гимназия Д-р
Коментари Харесай

Варненски ученици имат нужда от подкрепа, за да представят отново България на Олимпиада

Отборът на „ ВДМ-ВАРНА “ от 11 клас на Математическа гимназия „ Д-р Петър Берон “- гр. Варна е насочен към трето присъединяване в Националната олимпиада по статистика.

През миналите две години, с помощта на многочислените гласове на читателите и на високата оценка на журито, варненският тим беше определен да показва България на Европейската олимпиада по статистика през 2020 година и 2021 година Тази година „ ВДМ-Варна “ за следващ път в „ Топ 3 “ на Националния кръг и има късмет да реализира неповторим триумф, като стане първият тим, представял страната ни на 3 следващи европейски форума.

До финалния кръг са позволени 6 отбора от общо 277, всеки един от които е изготвил по две презентации: едната - показване на екипа, а другата – на тематика „ Околната среда и статистиката “. Проектите ще бъдат оценени от национална комисия, пред която всеки тим ще ги отбрани идната седмица. 25% от крайната оценка на всеки тим съставлява вотът на публиката.

Ако желаете да подкрепите варненци, може да гласувате, като  маркирте тим „ ВДМ-ВАРНА “ в „ Категория А “ и натисне бутона „ Гласуване “ на следния линк: https://www.nsi.bg/bg/node/19452/.

Имате право да гласувате по 5 пъти от един IP адрес, като вотът продължава до 14.04.2022 година

В Отбор „ ВДМ-ВАРНА “ са включени Виктор Николов, Даниел Димитров и Мартин Гоцев и ръководителят Елена Димитрова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР