Отборът на Ванкувър Канъкс получи разрешение от властите в канадската

...
Отборът на Ванкувър Канъкс получи разрешение от властите в канадската
Коментари Харесай

И Ванкувър получи разрешение за домакинство през новия сезон в НХЛ

Отборът на Ванкувър Канъкс получи позволение от управляващите в канадската провинция Британска Колумбия да семейства мачовете си от новия сезон в Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ) в личната си зала.

Както е известно, поради пандемията от ковид от НХЛ преразпределиха своите дивизии за новия сезона, като поради затваряне на границата сред Съединени американски щати и Канада, седемте отбора от родината на спорта ще вземат участие в Северната дивизия и ще играят единствено мачове между тях.

We are officially underway! The hit the ice at for the first day of training camp for the 2021 season, presented by.
— Vancouver #Canucks (@Canucks)
Първоначално управляващите в Британска Колумбия бяха твърдо срещу допускането на непрекъснато влизане и излизане от провинцията без карантина, само че след деликатни и детайлни съвещания сред тях и управлението на НХЛ, те дадох своето единодушие. До това се стигна откакто от НХЛ съумяха да убедят здравните управляващи, че техните строги ограничения вид „ балон “ няма да разрешат на тимовете да имат значителен контакт с външния свят по време на престоя си във Ванкувър.

Британска Колумбия стана общо третата провинция, която дава своето единодушие за домакинство на мачове от НХЛ, като досега това сториха управляващите в Квебек и Албърта. Така четири (Ванкувър, Едмънтън, Монреал и Калгари) от общо седемте канадски отбора имат зелена светлина за домакинство в личните си зали. Другите три Уинипег (Манитоба), Торонто (Онтарио) и Отава (Онтарио) към момента изчакват нужните разрешителни като съгласно разнообразни източници управляващите в Манитоба ще дадат зелена светлина на Джетс да домакинстват.

Новият сезон в НХЛ започва на 13 януари, като с цел да бъде понижен рискът от разпространяване на COVID-19 в градовете домакини на Лигата, всички тимове ще играят дуели единствено с другите отбори от своята дивизия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР