Отборът на Валядолид, който записа две победи в предишните си

...
Отборът на Валядолид, който записа две победи в предишните си
Коментари Харесай

Малко не достигна на новия таран на Валядолид да накара цяла Испания да говори за него

Отборът на Валядолид, който записа две победи в предходните си два мача, не съумя да пречупи Осасуна на собствен терен в дуел от Ла Лига - 0:0. Тази точка обаче оказа помощ на отбора да се отдалечи още малко от зоната на изпадащите.

И двата тима сътвориха куп положения, само че вратарите избавиха всичко. Домакините имаха леко преимущество и изглеждаха по-опасният състав, само че този пък късмет нямаше новият им нападател Кайл Ларин. Канадският национал, който беше вкарал и двата гола за успехите с по 1:0 над Валенсия и Реал Сосиедад в първите си две срещи за отбора, довечера можеше да усили серията си. Той се появи като промяна и в 65-ата минута засече мощно подаване, само че от 2-3 метра не съумя да уцели опразнената врата.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Чими Авила пък уцели греда за Осасуна, а Кике Гарсия и Дарко Брашанац пропуснаха другите шансове за гостите от Памплона, кои са в средата на класирането.

В идващия си мач в събота Осасуна приема Реал Мадрид, а Валядолид ще гостува на Бетис.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР