Отборът на ЦСКА завърши успешно контролите си по време на

...
Отборът на ЦСКА завърши успешно контролите си по време на
Коментари Харесай

ЦСКА приключи с победа контролите в Турция

Отборът на ЦСКА приключи сполучливо контролите си по време на лагера в Белек, откакто в последната среща на турска земя " алените " надиграха с 2:1 чешкия Бохемианс.

Мачът стартира чудесно за българския отбор, който откри резултата още в 9-ата минута, когато състезател на Бохемианс върна неразчетено обратно топката, която попадна в краката на Матиас Фаетон, а той от своя страна изведе Дюкенс Назон и хаитянинът се разписа за 1:0, вкарвайки във втори следващ дуел.

До края на първата част нападателят, за който към момента остава неразбираемо дали ще играе за " армейците " и напролет, пропиля още две положителни благоприятни условия да означи, като при първата не съумя да преодолее противниковия пазач, останал очи в очи с него, а при втората стреля неопределено от няколко метра.

Все отново разумното се случи в 50-ата минута, когато Матиас Фаетон получи дълго подаване от Юрген Матай, напредна и с удар с левия крайник националът на Гваделупа беше прецизен за 2:0.



След приключването на час игра футболистите на Бохемианс започнаха да основават по-интересни обстановки пред вратата на Густаво Бусато и при една от тях в 82-ата минута Матиаш Козек понижи пасива на чешкия състав.

В оставащото време Данило Асприлия пропусна да осъществя трети гол за " алените ", излязъл самичък против вратаря, само че все пак момчетата на Нестор Ел Маестро резервираха задатъка си, с цел да се поздравят с крайната победа.

По този метод ЦСКА завършва лагера си в Турция с баланс от две победи и две загуби, а на 10 февруари тимът се изправя против Септември в мач, на който ще бъдат публично показани играчите за пролетния полусезон. За " армейците " втората половина от акцията започва с домакинство на Ботев Враца на 17 февруари.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР