Отборът на ЦСКА загуби домакинството си на Рома с 2:3

...
Отборът на ЦСКА загуби домакинството си на Рома с 2:3
Коментари Харесай

ЦСКА приключи евротурнирите след загуба от Рома у дома

Отборът на ЦСКА загуби семейството си на Рома с 2:3 в последния си мач от груповата фаза на Лигата на конференциите.

Рома поведе в 15-ата минута. Карсдорп получи пас отдясно в наказателнто поле на ЦСКА, последва паралелно подаване на голлинията към Тами Ейбрахам и англичанинът прати топката във вратата - 0:1.

В 34-ата минута Мазику сгреши отляви в полузащитата на ЦСКА, а по-късно последва неприятно деяние на Жеферсон. Рома съумя да трансферира офанзивата си по другия фланг, където Виня съумя да откри Борха Майорал пред наказателното поле. Испанецът насочи топката с пета към далечния ъгъл за 0:2 в интерес на Рома.

Ейбрахам усили преднината на Рома в 53-ата минута. Той спря топката с гърди пред вратарското поле и стреля сред краката на Бусато - 0:3.

В 75-ата минута ЦСКА въпреки всичко съумя да понижи изоставането си. Баи проби отдясно, а по-късно центрира по земя. Хамза Чатакович бе оставен напълно самичък в наказателното поле, съумя да укроти топката и по-късно я прати в долния десен ъгъл на вратата на Рома - 1:3.

В добавеното време на срещата топката още веднъж бе във вратата на ``вълците``. Мазику лиши топката на лявото крило и откри Яник Вилдсхут на границата на наказателното поле, който стреля прелестно и прати топката в левия ъгъл, с което оформи крайното 2:3.

ЦСКА приключи на последното място в група ``С`` с една извоювана точка. Рома съумя да се възползва от грешката на Бодьо/Глимт в Украйна против Зоря Луганск и зае първото място с 13 точки. Норвежците са втори с една точка по-малко, до момента в който Зоря остава на трета позиция със седем пункта.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР