Отборът на ЦСКА-София записа второ поредно равенство в Първа лига,

...
Отборът на ЦСКА-София записа второ поредно равенство в Първа лига,
Коментари Харесай

ЦСКА-София с второ поредно равенство


Отборът на ЦСКА-София записа второ следващо тъждество в Първа лига, откакто приключи 0:0 с Пирин Благоевград на " Българска войска " в дуел от 12-ия кръг.

В предходния кръг алените приключиха 2:2 с Етър във Велико Търново. Ремито идва единствено седмица преди огромното дерби с Левски, който през днешния ден победи с 1:0 Етър и редуцира изоставането си от ЦСКА-София на три точки.

Така ЦСКА-София заплати налог за огромния брой национали, които дава, защото те се завърнаха с отмалялост или травми. Капитанът Божидар Чорбаджийски да вземем за пример не взе присъединяване в дуела точно заради контузия от мача с Франция. Това наложи алените да излязат с осем чужденци.

Пирин игра доста плътно в отбрана, а домакините сътвориха извънредно доста положения пред вратата на гостите Благой Макенджиев, който на няколко пъти отчая нападателите в алено.

" Направихме всичко допустимо, само че не стигнахме до гол. Създадохме много положения, само че очевидно нямахме ден. Не мисля, че сме подвластни от Фернандо Каранга. Не единствено той, през днешния ден и другите нямаха ден. В края имаше малко напрежение, от което пострада играта ни в нападателен проект. От на следващия ден започваме да мислим за дербито с Левски. Вярвам, че може да спечелим и да се върнем на победния път ", разяснява треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР