Отборът на ЦСКА-София ще излезе в изцяло червен екип в

...
Отборът на ЦСКА-София ще излезе в изцяло червен екип в
Коментари Харесай

ЦСКА-София изцяло в червено срещу Осиек

Отборът на ЦСКА-София ще излезе в напълно червен екип в реванша против Осиек довечера. Домакините ще облекат синьобели фланелки, сини гащета и бели чорапи за значимия дуел. Това беше конкретизирано на техническата конференция преди мача.

Делегат на срещата ще бъде Еугени Уестеринк (Холандия). Четиримата съдии са от Австрия – Роберт Шьоргенхофер (главен), Маркус Гучи (първи асистент), Анел Беганович (втори асистент), Феликс Оушан (четвърти). За съдийски наблюдаващ е назначен руснакът Юри Бискаков.

На стадион “Градски врът ” ЦСКА ще бъде подкрепян от 700 почитатели, колкото билета отпуснаха домакините за гостуващите последователи. Агитката на армейците ще бъде ситуирана в бранш “SJEVER/NORTH ”, а влизането на стадиона ще става през вход “G4 ”. След като в София бяха продадени 500 билета за мача, останалите 200 ще бъдат пуснати в продажба на касата на стадиона в 15:00 часа.

На техническата конференция представителите на УЕФА обърнаха особено внимания на сигурността на почитателите на ЦСКА преди, по време на и след края на дуела. Те категорично предизвестиха локалните полицейски управляващи да засилят ограниченията за сигурност и да обезпечат ескорти за алените последователи, с цел да могат те безпроблемно да стигнат до стадиона и да отпътуват за родината след мача.

Хърватското законодателство и органи на реда са много прецизни по време на спортни събития, по тази причина се моли да се съблюдават одобрените локални порядки. При инспекция да се покажат документа за идентичност, който е вписан в билета. За нарушаване се смята притежаването и използването на алкохолни питиета, опиати и пиротехнически произведения, оръжия и други средства, подобаващи за причиняване на пострадване и принуждение, както и основаване на вълнения. Забранено е също по този начин внасянето на знамена, флагове и транспаранти с неприемлива тема и символика.

В Хърватия може да се стигне до недопускане на стадиона и даже задържане на лица, които имат по забележимите елементи на тялото си татуировки със знаци, знаци и наличие, подбуждащи или проповядващи ненавист и принуждение на расова, национална, етническа или религиозна принадлежност.

ЦСКА прикани почитателите си да заобикалят борби с локални ентусиасти, да не се поддават на провокации и да преживеят прочувствени и запаметяващи се мигове по време на пътуването си в поддръжка на обичания тим. Двубоят на “Градски врът ” е от 21:45 часа. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР